⛟ Gratis verzending NL & BE 🕐Dezelfde dag verzonden ♻ 30 dagen bedenktijd 🔒Veilig & achteraf betalen

0

Je winkelmand is leeg!

Bescheiden in kosten, rijk aan service.

Onze visie achter PhoneSafe is dat iedere klant bij een bestelling een ervaring heeft die zijn verwachtingen overtreft. En ja, wij weten ook wel dat het niet de producten zullen zijn die je herinnert als je naar het verleden kijkt. Het zijn de ervaringen. Daarom willen wij jou uitzonderlijke klantenservice bieden van begin tot eind. Dit doen we onder andere door gratis verzenden, 30 dagen bedenktijd, unieke verpakkingen en uiteindelijk telefoonhoesjes van uitzonderlijke kwaliteit.

 

Telefoonhoesjes

Dit is waar we goed in zijn. Wij struinen de hele wereld af om betaalbare en kwalitatief goede telefoonhoesjes naar jou te brengen. Van achterkantjes met glitters tot een twee-in-een wallet case, je kunt het zo gek niet bedenken maar wij hebben het.  Als bedrijf doen we er alles aan om een blijvend verschil te maken. Wij luisteren naar onze klanten; is er iets wat je niet kunt vinden? Laat het ons weten en wij luisteren en zullen dit uitzoeken, écht!

 

Onze merk

Phreeze is een Nederlands merk, volledig gericht op het ontwerpen van stijlvolle telefoonhoesjes. Met meer dan 3000 producten zit er altijd wel een leuk hoesje voor je tussen. Phreeze is onderdeel van PhoneSafe en heeft hetzelfde motto: “Bescheiden in kosten, rijk aan service.” In het assortiment van Phreeze vind je betaalbare hoesjes van een tientje (inclusief verzendkosten)  tot €29,99, dat is pas betaalbaar. 

 

Onze partner in crime.

Xssive is een Nederlands merk met als speerpunt de telefoonaccessoires. Ontworpen in Nederland en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Van telefoonhouders voor in de auto tot USB-kabels die betaalbaar zijn. Wij kiezen onze partners zeer zorgvuldig uit die dezelfde visie als ons delen.

 

Bedrijf met personaliteit

Eigenlijk, is PhoneSafe een bedrijf met een personaliteit. Het is een échte bedrijf. Opgericht en gemaakt door mensen die met beide benen op de grond staan. Hier om mensen met een zoektocht naar een telefoonhoesje te helpen en daarbij de beste service te leveren.

T. Sahiel,

Oprichter van PhoneSafe.nl

Torjaly Sahiel van PhoneSafe.nl