Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🕘Voor 21:00 besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie

Welke oplader is geschikt voor de iPhone 14 series?

Heb je net de nieuwe iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max of de iPhone 14 Plus aangeschaft? Of ben je geïnteresseerd in het kopen van de iPhone 14, maar weet je niet precies welke opladers, Powerbanks of andere oplaad mogelijkheden geschikt zijn voor de iPhone 14 series? Dan zijn wij er om jouw alles uit te leggen over het opladen van je iPhone 14!

 

Hoe laad ik mijn iPhone 14 het beste op?

Je hebt de nieuwe iPhone 14 gekocht of je wilt er een kopen. Maar je vraagt je af hoe je de iPhone 14 het snelst en veiligst kan opladen. Dan ben je bij Phreeze op het juiste adres! Want als je opzoek bent naar een oplader voor je iPhone is het altijd een heel gedoe door alle keuzes in iPhone 14 opladers, iPhone 14 Plus opladers, iPhone 14 Pro opladers, en de iPhone 14 Pro Max opladers. En door al deze keuzes weet je nooit zeker welke oplader je nu echt moet aanschaffen. Maar bij Phreeze zijn de opladers voor de iPhone 14 series de Originele Apple iPhone opladers. Deze Originele iPhone opladers komen in verschillende vormen, kleuren en functies om jouw de beste oplader aan te bieden.

 

Welke opladers zijn er voor mijn iPhone 14?

Bij Phreeze hebben wij een groot assortiment aan opladers voor de iPhone 14 series, iPhone 13 series en meer! Van 5W iPhone opladers naar 45W iPhone opladers met niet 1 maar 2 outputs. De iPhone opladers stoppen niet bij de standaard adapters en kabels, de autoladers zijn ook een optie. Ook zijn er draadloze iPhone oplaad Dockingstations om meer dan één iPhone 14 op te laden. De autohouders met de draadloze oplaadfunctie zijn ook een keuze voor het opladen van de iPhone 14 series. Maar wil je je iPhone 14 opladen als je niet binnen bent of er geen stopcontact in de buurt is? Dan kan de Phreeze Powerbank je zeker van dienst zijn. Laad dus niet één iPhone 14 op, maar laad tot wel 5 Apple toestellen op met de Phreeze Powerbanks.

Opladers worden steeds krachtiger en kunnen hogere hoeveelheden aan stroom leveren. Normaal gesproken worden de opladers dan ook groter om de grote hoeveelheden aan stroom te kunnen leveren aan je iPhone, iPad of ander device. En dat is ook zo, maar dankzij de nieuwe GaN technologie worden de grote opladers geschiedenis!

  • Heb je een Powerbank nodig die meerdere Apple Devices kan opladen? Bekijk hier alle Powerbanks. Of wil je meer weten over de Powerbank? Lees dan hier het artikel over de Powerbank.
  • Ben je geïnteresseerd in de Phreeze snelladers? Bekijk hier alle iPhone snelladers.
  • Of zoek je een manier om meerdere Apple toestellen tegelijk op te laden? Bekijk hier de Draadloze oplaad Dockingstations.
  • Heb je toch een autohouder nodig die je iPhone 14 draadloos oplaadtijdens het rijden? Bekijk hier alle Draadloze Autohouders. Of weet je niet zeker welke Autohouder je nodig hebt? Lees dan hier het artikel over alle Telefoonhouders.

GaN Dubbele USB-C Adapter - Samsung 35W Super Fast Charger 2.0 - Dubbele USB C Poort Oplader - 20W/25W/30W/35W Geschikt voor Apple iPhone, iPad, Samsung Z Fold 4, S23, S22 Ultra, S21 Plus, Macbook Air, iPad Pro, iPad Air 2022, iPhone 14 Pro Max

  • Wil je meer weten over GaN en de evolutie van opladers? Lees dan hier het artikel over de GaN opladers.

 

Wat is QC en PD snelladen? En is het wel veilig voor mijn iPhone 14?

Met snelladen laad je jouw smartphone een stuk sneller op dan normaal. Handig als je net weg wilt en merkt dat je iPhone 14 bijna leeg is. Na kort opladen kan weer een paar uur verder. Een snellader beschikt over QC (Quick Charge) en PD (Power Delivery) waardoor deze een hoger vermogen levert dan een normale oplader. Hierdoor wordt je iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro en 14 Pro Max sneller opgeladen. Opladers met een vermogen van 15W of hoger beschikken over de snellaadfunctie.

 PPS Snelladen

Snelladen is niet schadelijk voor je iPhone batterij. Een goede oplader levert namelijk nooit meer vermogen dan je iPhone 14 aankan. Daarom is het ook geen probleem als je een snellader gebruikt die meer vermogen kan leveren dan je iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro of 14 Pro Max aankan.

  • Wil je meer weten over snelladen en of het wel veilig is? Lees dan hier het artikel over QC en PD snelladen.
Vorig artikel Welke Gaming Headset is het beste?
Volgend artikel Wat is een Powerbank?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

  • De Phreeze Opladers

    Laad je iPhone, iPad, Samsung Telefoon/Tablet, MacBook, Chromebook, Headset, Oordopjes en meer op met de opladers van Phreeze! Maar laad je apparaten niet zomaar op, maar doe dit in een mum van tijd! Met de Phreeze Snelladers laad jij je...

    Nu lezen
  • Welke Gaming Headset is het beste?

    Voor de echte Gamers onder ons is een Gaming Headset natuurlijk ontzettend belangrijk! Je wilt natuurlijk alles om je heen kunnen horen. Met de surround sound functie maakt de Phreeze Gaming Headset dit natuurlijik mogelijk in elk Fortnite, Call of...

    Nu lezen